Jedan val je web magazin o surfanju na valovima. 

Mjesto na kojem ćete moći čitati o svim temama vezanim za surfanje. Od osnova, opreme i povijesti, do savjeta, vodiča i zanimljivih priča. S posebnim fokusom na surfanje u Hrvatskoj i putovanja hrvatskih surfera. A sve začinjeno s puno foto i video sadržaja. 

Želja nam je da svaki članak temeljito, zaokruženo i vizualno atraktivno obradi određenu temu. Zato ih neće biti puno i zato nećemo prenositi vijesti sa stranih portala, već nekoliko tema mjesečno kvalitetno pripremiti i predstaviti. Vjerujemo da će na taj način Jedan val uskoro postati mjesto sa svime što može zanimati svakog novog, ali i iskusnog surfera.

Na našem Instagramu ćemo objavljivati slike surfanja u Hrvatskoj i putovanja hrvatskih surfera. A na našoj Facebook stranici ćemo objavljivati sve to, plus neke zanimljive kratke vijesti i linkove. 

I najvažnije od svega - želimo da Jedan val postane mjesto okupljanja naše male surferske zajednice. I zato nam šaljite svoje fotke surfanja, pišite ako putujete na zanimljiva mjesta, pitajte ako vam trebaju informacije ili savjeti, predlažite teme za nove članke ili kritizirajte ako vam se nešto ne sviđa.

I da, zašto Jedan val?

Jer je to sve što ti treba da se "navučeš" na surfanje, da ti izmami osmijeh na lice nakon dugog putovanja u daleke krajeve ili da se sjetiš zašto se budiš po mraku da bi usred zime po kiši i olujnom jugu pokušao uloviti pokoji kratki val na Jadranu.